ÖN SATIŞ!!!
ESER: VEJETARYEN KAPLAN
YAZAR: NAZLI ÖZGÜVEN
TÜR: ÇOCUK EDEBİYATI
KİTAP AÇIKLAMASI;
Bu kitap vejetaryen olmaya karar vermiş bir kaplanın anısına yazıldı.
Tüm dünyayı merhamet ve dostluk sarsın diye; bu duygu herkesi sarıp sarmalasın diye… Başka hiçbir amacı yoktu küçük kaplanın.
Her şeye inat, tüm hayvanlar korku, endişe ve önyargılarını o büyük ormanın dışında bırakıp yepyeni bir aile olmaya karar verdikleri an, dünya çok daha güzel ve umut dolu bir yer olacaktı.
Yırtıcı bir kaplanın bile iç güdülerine karşı koyarak bir alageyik ile sıcacık bir dostluk kuracağı; anaç bir maymunun kalbindeki merhametin sesini dinleyerek bir genç kaplana muz yedirmeye çalışacağı; minik bir kuşun herkesten çok daha büyük ve parlak fikirler üreteceği ve cır cır böceğinin, birilerinin şarkı söylemesi gerek diyerek inadına tüm gergin anları mutluluğa çevireceği bu harika dostluk ve dayanışma hikayesinde sizde bizimle kocaman aile olmak ister misiniz?
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.